Pitch deck template


Pitch deck

Als je met je startup investering wilt gaan ophalen voor de groei van je bedrijf, dan is een steengoed pitch deck essentieel. Een pitch deck is een beknopt document van ongeveer 10-15 slides met een vaste opbouw, waarin je jouw bedrijfsidee, markt, haalbaarheid en onderbouwing beschrijft. Het doel van een pitch deck is om investeerders enthousiast te maken om te investeren in je startup. 

Pitch deck template

Vroeger begon je als ondernemer met een lege powerpoint om vanuit daar alle slides op te gaan bouwen voor je pitch deck. Tegenwoordig gaat dit heel anders. Met een handige pitch deck template begin je met een structuur waarin alle relevante onderdelen al voor je zijn opgenomen in een document. Dit is inclusief een complete en moderne lay-out met grafieken en tabellen. Hierdoor bespaar je waardevolle tijd en kan je direct aan de slag met het vullen van jouw informatie. Zo maak je in een handomdraai je eigen pitch deck.

Voorbeeld pitch deck template 

Je krijgt vaak maar één kans om een goede indruk te maken bij investeerders, dus kom goed voor de dag. Gebruik een goed voorbeeld pitch deck template in Powerpoint, waarmee je een vliegende start maakt met je eigen pitch deck. Alle #15 relevante hoofdstukken zijn hierin opgenomen en je krijgt per onderdeel handige tips en voorbeelden. Wat wil je nog meer? 

Veel succes met het ophalen van je investering! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Ondernemingsplan template